Sunbeams
Log in

WIE ZIJN WIJ

Wij zijn de unieke en bijzondere lunchroom aan het Henseniusplein te Venray en wij doen het net een “Tikkie Anders”. Uniek en bijzonder omdat ons team bestaat uit mensen met een verstandelijke beperking die u vol overgave en trots een bijzonder gevoel geven wanneer u bij ons te gast bent. Onze kok Pascal werkt, samen met zijn bijzondere team, met enkel vers lokaal ingekochte producten voor onze verse ambachtelijke lunchgerechten.

 

VISIE

Mensen met een beperking staan helaas nog steeds vaak buiten onze maatschappij. Tikkie Anders zorgt er voor dat deze kanjers midden in de maatschappij staan.

Letterlijk midden in de maatschappij want wij zijn gevestigd midden in het centrum aan het Henseniusplein te Venray. En het belangrijkste is nog wel dat wij zorgen voor een volwaardige baan voor onze kanjers. Zij stralen, werken met passie en voeren vol enthousiasme hun vak uit en hier zijn wij trots op!

Eigenaar van Tikkie Anders is Mark Deckers.

Naast Tikkie Anders zet Mark zich op vrijwillige basis ook al meer dan 20 jaar in voor zijn bijzondere non-profit initiatieven.

Neem eens kijkje op:
www.AllstarZ.nl

Waar iedereen van “A” tot “Z” welkom is.

WAAR STAAT TIKKIE ANDERS VOOR

Tikkie Anders staat voor kwaliteit.
Kwaliteit voor de zorg aan onze kanjers.
Kwaliteit voor onze gerechten.
Kwaliteit voor onze gasten.

Onze kanjers oefenen namelijk, weliswaar onder professionele begeleiding een volwaardig vak uit en hier zijn zij maar ook wij als begeleiders ongelofelijk trots op.

Tikkie Anders biedt zorg op maat voor zowel de gast als voor onze kanjers en dit houdt in dat iedereen die een beperking heeft en gedreven is om met volle overgave, passie en enthousiasme in ons bijzondere horeca bedrijf te werken welkom is.

Zo ziet u het ook niet altijd aan onze kanjers dat zij een beperking hebben maar al het personeel wat bij Tikkie Anders werkt heeft een verstandelijke beperking. Zij worden hierin begeleid door onze enthousiaste professioneel gediplomeerde begeleiders en stagiaires.

WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN

Dagbesteding in de horeca.
Tikkie Anders, de meest bijzondere lunchroom in hartje Venray.

Dit is de plek waar onze bijzondere medewerkers volwaardig in de maatschappij staan begeleid door onze professionele zorgverleners.

Bij interesse bent u van harte welkom om vrijblijvend een kopje thee te komen drinken om nader kennis te maken.

Warme groetjes,
Mark, Zoë & Pascal

Management
Lunchroom Tikkie Anders